راهنمای نصب تنور سنتی گلی ( تنور نانوایی – تنور خانگی و باغ )

همانطور که خرید یک تنور سنتی مرغوب مهم است ، نصب اصولی و درست تنور های سنتی نیز مسئله مهمی است که باید ، به درستی نصب بشود از این جهت در پست اختصاصی وبسایت تنور مهدی به راهنمایی کامل نصب تنور سنتی می پردازیم تا یک تنور با کیفیت در باغ و ویلا خودتان و یا منزل خودتان و یا در نانوایی خود نصب کنید

توجه توجه

در طول مراحل تحقیق توسط تیم تحقیقاتی تنور مهدی و مجموعه تنور سنتی ، برای یافتن دقیق ترین روش نصب تنور سنتی ، و جمع اوری تجربیات مختلف از شهر ها و استان هاو حتی کشور های مجاور که در زمینه تولید تنور های سنتی از جمله افغانستان سابقه طولانی دارند ، و امیختن این اطلاعات جمع اوری شده در کنار هم و در کنار تجربه بیش از دو قرن مجموعه تولیدی ما در زمینه تولید تنور های گلی سنتی که به صورت نسل به نسل منتقل شده است ، در کنار اینکه بهترین نکات را جمع اوری نمودیم ، اشتباهات زیادی در نصب را در قسمت های مختلف شاهد بودیم که به علت نبود یک منبع درست و صرفا سلیقه های شخصی تنور سازان محلی روش های غلط زیادی برای نصب مشاهده شد که البته روش نصب ما حاصل تجربه اکثریت تنور سازان و هم چنین تجربیات خودمان است که توسط یک تیم دانشجویی و تحقیقاتی تکمیل شده است پس با خیال اسوده سعی کنید روش های نصبی که در آموزش های زیر گفته شده است را به کار گرفته تا در کنار تنور های با کیفیت که از سایت تنور مهدی خریداری نموده اید با نصب اصولی و درست ، تنور گلی سنتی شما طول عمر بیشتری را داشته باشد

راهنمای نصب تنور سنتی :

این راهنمای نصب شامل راهنمای نصب ، تنور های سنتی باغ و ویلا و همچنین تنور های خانگی و تنور های نانوایی میباشد ، با راهنمای نصب میتوانید به راحتی تنور های خودتان را نصب نمایید

راهنمای نصب تنور

برای نصب تنور به نکات زیر به دقت توجه نمایید با نصب درست میتوانید ، تنوری با طول عمر بالا داشته باشید
۱_پایین تنور دو لایه آجر کار شود

۲_فاصله دیواره ها از تنور حداقل ۳۰ سانتی متر باشد

۳_تنور کمی به سمت جلو کج باشد

۴_دیواره جلو تنور میتواند بیست سانتی باشد

۵داخل تنور گراویه نخودی ریز کار شود ۶گراویه نخودی ریز به صورت کامل پشت تنور پر‌ بشود

۶_می توانید یک سلفون برای دور تنور در زمان نصب کشیده تا آب مصالح به تنور برخورد نکند

۷_اب بندی تنور مهم است و باید با استفاده از روغن درون تنور را با روغن حیوانی و یا روغن خوراکی به مقدار کم روغن مالی کرده و سپس به مدت ۷۲ ساعت با شعله ملایم تنور را روشن بگذارید

۸_در زمان نصب به هیچ وجه سنگ درشت در پشت تنور گذاشته نشود

۹_ در زمان نصب و زمانی که پشت تنور را گراویه می‌ریزید خوب پشت تنور را بگویید و کم کم گراویه ها را ریخته و در هر بار ریختن پشت تنور کوبیده شود .

نکات پایانی :

1-اگر ابهامی و سوال و انتقادی در رابطه با نصب دارید در بخش نظرات زیر همین پست مطرح نمایید

2-نصب تنور را دقیقا به صورتی که در بخش بالا توضیح دادیم نصب نمایید تا تنور شما به بهترین شکل نصب بشود و طول عمربالاتری داشته باشد

3-اگر سوالی در رابطه با نصب دارید میتوانید در بخش زیر مطرح نمایید و یا بخش زیر را مطالعه نمایید ممکن است سوال شما در بخش نظرات پاسخ داده شده باشد

4-در صورت سفارش اختصاصی نصب تنور توسط تیم ما میتوانید اینجا کلیک کنید

دیدگاه شما

4 دیدگاه

  1. Avatar مهدی گفت:

    با عرض ادب خدمت مجموعه تنور مهدی ، متشکر بابت توضیحات خوبتون برای نصب تنور ها ، استفاده کردم و حداقل کاری که در برابر این اموش میشد انجام داد تشکر بود و ارزو بهترین ها برای مجموعه و تیم همراهتون

  2. Avatar نوروزی گفت:

    ایا میشه پست تنور رو فقط سیمان بریزیم و محکم کنیم

    • پشتیبانی تنور مهدی پشتیبانی تنور مهدی گفت:

      با سلام
      خیر ریختن سیمان علاوه بر اینکه تنور رو خیس میکنه به شدت پشت تنور رو محکم میکنه و این امر جلوگیری میکنه از اینکه تنور پس از گرم شدن کمی باز تر بشه یعنی تنور پس از اینکه روشن بشه کمی به سمت پشت بزرگتر خواهد شد و ریختن سیمان درپشت تنور فقط شکستگی تنور رو به دنبال خواهد داشت این روش اشتباه گاهی مواقع دیده میشه که بهتر این است که شما همون مصالحی که در بالا توضیح دادیم استفاده کنید