طرز تهیه نان باگت

طرز تهیه نان باگت

نان باگت که طرفداران مخصوص به خودش را دارد و در ساندویچی ها هم طرفداران زیادی دارد در این پست از مجله تنور مهدی همراه با شما هستیم با آموزش طرز تهیه و پاسخ به پرسش های پر تکرار در رابطه با نان باگت

در نان‌های ساندویچی از مواد بهبوددهنده حاوی ویتامینC و چربی‌های مونو و دی‌گلیسیرید استفاده می‌شود که این مواد، بیات شدن نان را به تاخیر می‌اندازد. علاوه براین وجود برخی از مواد طبیعی مانند آنزیم‌ها در این نان باعثشده است که ارزش تغذیه‌ای آن به مراتب بالاتر از نان‌های سنتی باشد. اما فرهنگ مصرف آن در ایران خیلی جاافتاده نیست و افراد بافت درونی یک نان باگت کاملا پوک و متخلخل را خارج می‌کنند، درحالی که ارزش تغذیه‌ای بافت درونی آن بیشتر از پوسته است. به عبارت دیگر چون پوسته دمای بالایی می‌بیند برخی از آمینو اسیدها و ترکیبات مفید موجود در آن تجزیه می‌شود. البته برخی از باگت‌پزها از مواد بهبوددهنده استفاده نمی‌کنند و بافت نان فشرده و خمیری می‌شود، به همین دلیل مصرف‌کننده مجبور می‌شود آن را خارج کند. خوشبختانه در سال‌های اخیر نان‌های حجیم و غیرحجیم در ایران رشد چشمگیری داشته‌اند